ABOUT

Floor Knuyt

Visual artist 

Floor Knuyt is mode- en lifestylefotografe met een passie voor artistieke beelden.


Ze legt mensen vast op een natuurlijke en frisse manier, maar verliest nooit de editorial touch uit het oog. Zo speelt ze het naturelle en artistieke tegen elkaar uit. Vanachter haar lens daagt ze mensen uit om uit hun comfortzone te komen. Daarnaast houdt ze van een een positieve sfeer op set, zodat iedereen zich thuis en op zijn/haar gemak voelt. 


Vanuit haar opleiding in hedendaagse dans is ze steeds op zoek naar de mystiek in beweging en stilstand. 


Floor houdt van classic cars, ronddwalen op citytrip, hedendaagse dans, mode, alle kaarsen in huis aansteken en heeft een hekel aan de onderschatting van vrouwen in een mannenwereld. Voor een goed concert / vernissage / dansvoorstelling is ze altijd te vinden.


Floor is je go-to-person als; Je houdt van storytelling in sterke, unieke beelden. Ze heeft een nooit eindigende motivatie en is klaar voor elk scenario. Door net dat beetje extra toe te voegen aan elk shot, onderscheidt ze zichzelf van de rest. Eline Reusens

MUA - Productie Assistent

Eline en Floor hebben elkaar leren kennen op de Scouts in Pulle. De echte verhalen hoor je het best bij de andere. 


Eline heeft een studie all-round make-up artist bij B-Academy in Eindhoven achter de rug en laat alle moodboards tot leven komen. Ze leeft zich graag uit maar houdt vooral van mooie nude looks en propere huidjes. Natural Glow, Go Go!


Ze is van alle markten thuis en staat Floor ook bij in alles van administratie tot productie.


Eline houdt van wandelen, reizen en is altijd te vinden voor een goed aperitief. Zet de bubbels maar al koud! In het weekend kan je haar tegenkomen in musea of op een goed concert met haar Mie's. 


Roger & Louis

De Extra's


Waar je ons vindt, vind je ook deze twee kastaars.

(Vermoeiend soms) Onze kledingroller ligt nooit veraf. 


Al maken deze modellen onze werkdag vaak extra interessant.